Discord este o platformă socială pentru jucători, așa că a dori să fii invizibil pe Discord pare o contradicție. Cu toate acestea, dacă vă pregătiți pentru un raid, vă ocupați de sarcinile de asistență pentru breasla dvs. sau vă concentrați pe crafting sau nivelare, pot exista momente în care doriți puțină pace și liniște fără a vă deconecta de la serverul dvs. de chat. Atunci apare apariția ca invizibil.

De ce setați starea la „Invizibil”

Sigur că durează doar o secundă să te deconectezi Discordie dar atunci ai putea pierde mesaje importante, apeluri de ajutor sau unele chat interesante. Dacă doriți să rămâneți conectat fără a notifica pe toți cei aflați în DnD, puteți utiliza ‘Invisible’ in schimb.

Dacă sunteți familiarizat cu Discord, puteți înțelege că punctele colorate de lângă un avatar indică activitatea utilizatorilor. Verde pentru online, galben pentru inactiv, roșu pentru Nu deranjați și simbolul gri înseamnă că nu sunteți online. Dacă utilizați starea Invizibil pentru un pic de confidențialitate, veți apărea Offline.

O caracteristică proeminentă în Discord, setarea Invizibil vă va permite să vă jucați jocurile sau să efectuați diverse sarcini nederanjat în timp ce rămâneți la curent cu conversațiile și actualizările.

Starea discordiei

Există patru stări online pentru utilizatorii canalelor: Online, Idle, Nu deranjați și Invizibil. Când ești starea spune ‘Online’ alți utilizatori știu că sunteți deschis la comunicare. Sunteți online, interacționați și jucați un rol. ‘Idle’ se declanșează atunci când sunteți AFK (departe de tastatură) pentru un anumit timp, care este setat de administratorul serverului.

DnD (Nu deranjați) arată un cerc roșu atunci când utilizatorii încearcă să inițieze o conversație cu dvs. DnD este o setare manuală, ceea ce înseamnă că sunteți online, dar nu sunteți pregătit să discutați. Invizibil este o altă stare care te ascunde de viziunea utilizatorilor canalului, dar te lasă conectat.

Primele două stări sunt controlate de server, deși puteți seta manual ‘Idle’ daca ai vrut. ‘Do Not Disturb’ și ‘Invisible‘ sunt ambele funcții activate de utilizator.

Pentru a vă seta manual ca invizibil în Discord, faceți clic pe avatarul dvs. situat în colțul din stânga jos al aplicației și selectați ‘Invisible’ din caseta pop-up. Va rămâne activ până când vă deconectați de la Discord sau vă setați manual starea la altceva.

După ce v-ați setat la „Invizibil”, puteți continua să vă jucați jocurile și să efectuați sarcinile necesare nederanjat. Spre deosebire de celelalte metode disponibile; nimeni nu va ști că starea ta este setată la invizibil.

Stare invizibilă pe server

În afară de faptul că devenirea invizibilă este nedetectabilă printre prieteni și cunoștințe, aveți opțiunea de a alege pe ce servere doriți să fiți invizibil.

De exemplu; dacă plănuiți un raid sau un eveniment mare de jocuri cu un grup, vă puteți seta starea online pentru starea relevantă și invizibilă pentru ceilalți.

Acest lucru vă va permite să comunicați deschis cu cei cu care vă jucați nederanjat de alții. Unii oameni au grupuri loiale de oameni cu care se joacă în mod regulat. Setarea statutului tău ca „Invizibil” servește la scutirea sentimentelor și la descurajarea conversațiilor negative.

Stare personalizată

O altă caracteristică grozavă pentru starea dvs. online în aplicația Discord este setarea unui statut personalizat. Acest lucru vă permite să puneți orice doriți ca mesaj de stare vizibil.

Presupunând că faci ceva cu adevărat îngrijit; poți denumi această stare oricum vrei, pentru a le informa prietenilor și conexiunilor ce faci și de ce nu comunici prin chat.

Opțiunea „Șterge după” vă permite să alegeți durata de timp pentru care doriți să fie afișat acest mesaj. De la 4 ore la o perioadă nedeterminată, setarea unei stări personalizate este încă o altă modalitate de a vă comunica cu ușurință activitățile curente.

Puteți spune dacă cineva este invizibil în Discord?

Dacă sunteți administrator de server sau chiar un alt utilizator, puteți spune dacă aveți utilizatori invizibili sau dacă un anumit utilizator este invizibil? Răspunsul la ambele întrebări este nu. Un utilizator invizibil este exact asta pentru toată lumea. Nici măcar administratorul serverului nu poate spune dacă există utilizatori invizibili pe server la un moment dat.

Acest lucru prezintă o mică problemă dacă rulați un server Discord și doriți să aflați ora de vârf și timpul scăzut folosind numere sau când planificați un eveniment sau un raid. Până acum, majoritatea administratorilor lucrează în jurul ei și vor striga sau vor trimite mesaje telefonice. Mesajele, atât verbale, cât și cele directe, vor fi livrate utilizatorilor invizibili.

Poți ascunde ce joc joci?

Discord are o setare numită „Afișează jocul care rulează în prezent ca mesaj de stare”. Nu preia fiecare joc pe care îl jucați, dar poate detecta o mulțime de jocuri indiferent dacă folosesc sau nu Discord. Uneori, poate fi util să dezactivați această setare. Iată cum:

  1. Selectați pictograma Setări roată mică din stânga jos a ecranului Discord.
  2. Selectați Games Activity din meniul din stânga.
  3. Dezactivați Display currently running game as a status message.

Acest lucru poate fi dezactivat oricum, deoarece nu toate serverele sau dispozitivele sunt configurate să o utilizeze sau pot să-l folosească. Oricum, dacă vrei un pic de intimitate în plus, așa poți obține.

Gestionarea Sincronizării prietenilor

În cele din urmă, dacă utilizați funcția de sincronizare a prietenilor Discord, veți fi notificat când prietenii folosesc Steam, Skype sau Battle.net. Dacă nu doriți această funcție, o puteți dezactiva. Caracteristica este destul de sigură și folosește securitate decentă pentru a vă proteja datele, dar este o slăbiciune teoretică într-un sistem altfel sigur.

Pentru a dezactiva Sincronizarea prietenilor.

  1. Conectați-vă la Discord și selectați Setări utilizator.
  2. Selectați Conexiuni.
  3. Selectați Deconectați sincronizarea pentru a o dezactiva.
  4. Selectați Afișare nume de utilizator și dezactivați-l.

Nu există implicații de securitate pentru utilizarea sincronizării, dar dacă doriți să maximizați confidențialitatea, este o setare pe care ați dori să o modificați.

întrebări frecvente

Ce pot vedea alți utilizatori când sunt invizibil?

Există diverse puncte lângă avatarul tău pentru a-i anunța pe alții dacă ești online sau nu. Când ați setat starea invizibilă, oamenii vor vedea același punct ca și dacă ați fi online. Un punct gri simplu va apărea lângă numele tău.

Care este diferența dintre Do Not Disturb și Invisible?

Starea Nu deranjați permite altor utilizatori să știe că sunteți online, dar preferați să nu fiți deranjat. Starea Invizibil înseamnă că alți utilizatori nu vă vor vedea online deloc.

Articolul precedentCum se utilizează Optifine
Articolul următorTelevizorul Vizio nu se va porni—Ce să faceți?
Natalia Quinn là một nàng thơ của How2Geeks, hiện đang là Copywriting và là nhà biên tập nội dung có tiếng chuyên về lĩnh vực công nghệ và kỹ thuật số. Các bài viết của Natalia đều có những nét riêng và chuyên cung cấp những thông tin về công nghệ, những mẹo công nghệ hay những bản tin công nghệ hay nhất và mới nhất hiện nay.